Have a Support Question?

If you have any question you can ask below or enter what you are looking for!

Pharaoh's Gold III nyerőgép áttekintés


Home Forums FreeTalk Website Issues Pharaoh's Gold III nyerőgép áttekintés

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #26026
  Jazmin Mezei
  Guest

  A Pharaoh’s Gold III nyerőgép – a Novomatic által bemutatott klasszikus nyerőgép a Gaminator népszerű gyűjteményéből. A játék az osztrák tervezők legjobb eredményeit tartalmazza. Színes grafikát, látványos hangtervezést, felhasználóbarát kezelőfelületet és számos játéklehetőséget kínál. Mindezt magas hozam (95,1%) és közepes volatilitás egészíti ki. A nyerőgép gyakran meredek csúszásokat produkál nagy nyereményekkel, ami vonzóvá teszi az online kaszinójátékosok számára.

  Hogyan kell játszani a Pharaoh’s Gold III játékban
  A gép játéktere hagyományos 5×3-as formátumú, és akár kilenc aktív vonal is választható. Ebben az esetben a fogadási tartomány 1 – 100 érme/vonal, ami a nagy játékosok számára érdekes. Egyetlen kattintással 900 érmés maxbet választható. Az automatikus lejátszás a pörgetések rögzített számának beállítása nélkül is elérhető. A játékosok wazamba kikapcsolhatja a hangsávot, és növelheti a játék képernyőjének méretét.

  A Golden Pharaoh III nyerőgép szimbólumai
  A gép hat kártyaszimbólumot és öt tematikus szimbólumot használ. A kilenctől az ászig terjedő kártyák soronként 2 és 125 közötti tétet fizetnek ki. A Kobra, a szkarabeusz, a macska, a szfinx és a piramis szimbólumokkal 2 és 750 ilyen tét között nyerhet. A kifizetések megduplázódnak, ha a Wild is részt vesz a játékban.

  Scatter
  Ra mágikus szemének képe scatter szimbólumként szolgál. A Pharaoh’s Gold III nyerőgépben a scatter 2, 5, 20 vagy 500 össztétet fizet, ha a mező bármelyik pozíciójában megjelenik, 2, 3, 4 vagy 5 értékben. Sőt, ha a következő pörgetés után a tárcsákon három vagy több Scatter szimbólum jelenik meg, a játékos egy bónusz freespin-t kap.

  Wild
  A fáraó arany maszkja a nyerőgép vad szimbóluma. A wild minden más képet helyettesít, kivéve a scattert, és bármely nyerő kombinációban részt véve megduplázza a nyereményt. A Wild egyben a nyerőgép legdrágább szimbóluma is. Ha egy aktív vonalon öt ilyen kép jelenik meg, a játékos vonalanként 9000 tét kifizetését kapja.

  A nyerővonalak nyerőgép Pharaoh’s Gold III
  A játékosok egytől kilenc aktív vonalig választhatnak. A nyeremények azonos karakterek kombinációi, amelyek a külső tárcsán balról jobbra haladva egyeznek. Ha egy sorban két vagy több kombináció párosul, csak a legdrágább kombináció kerül kifizetésre.

  Bónusz freespin a Pharaoh’s Gold III játékban
  Ha egyszerre három vagy több scattert dob, a bónusz kör kezdődik. Kezdetben a játékos 15 ingyenes pörgetést kap. Ugyanolyan sebességgel és ugyanannyi vonallal játszanak, mint amennyit a nyereményjáték gurításakor aktívak voltak. Az ingyenes pörgetések során a nyerő kombinációk nyereményei megháromszorozódnak.

  Három vagy több Scatter szimbólum ismételt megjelenése további 15-öt ad a fennmaradó ingyenes pörgetésekhez. Az ilyen újrajátszások többször is lehetségesek, így a játékosoknak nagy esélyük van a nagy nyereményekre. Ha azt is figyelembe vesszük, hogy a bónusz nyereményeket lehet növelni a kockázatos játék, akkor csak sejteni lehet a meredek nyeremények képes kiadni gép Pharaoh’s Gold III.

  https://legjobbmagyarkaszinok.com/kaszinok/wazamba-velemenyek

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.